Sztárok

Katalin hercegné folyton megszegi II. Erzsébet egyik aranyszabályát: a királynő halála napjáig ragaszkodott ehhez a szokáshoz

Bár úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg rendre betartanak minden királyi előírást, vannak olyan dolgok, amikkel nem igazán értenek egyet, éppen ezért ma már teljesen máshogy cseleksznek, mint annak idején II. Erzsébet királynő.

Nem követi a néhai uralkodó szokását

Noha rengeteg előnnyel jár, ha valaki a brit királyi család tagja, számos szabálynak is meg kell felelni nap mint nap. A hercegek és hercegnék szigorú előírások szerint élik az életüket, melyek kitérnek az öltözködésre, a beszédre, az utazásra, sőt még az étkezésre is. Persze az idő előrehaladtával sokat formálódott a protokoll, a família tagjai pedig ma már jóval szabadabban élhetnek, mint évtizedekkel ezelőtt, ami részben Vilmosnak és Katalinnak köszönhető. A walesi hercegi pár sok kérdésben képvisel modern felfogást, s mivel igyekeznek a nyilvánosság előtt megközelíthetőnek és közvetlennek tűnni, nemcsak a britek, hanem más országok népei is rajonganak értük. Még a palota sem nézi rossz szemmel, hogy szakítottak néhány régi hagyománnyal, pedig ezek között van olyan is, amihez II. Erzsébet királynő a halála napjáig ragaszkodott. Részletek a galériában!

II. Erzsébet igazán nagy népszerűségnek örvendett, annak ellenére, hogy egész életében igyekezett kissé titokzatosnak és elérhetetlennek tűnni a népe előtt – Katalin hercegné viszont épp az ellenkező álláspontot képviseli.
Kattints a további képekért!

A brit trónörökös felesége egyetlen jelzésértékű gesztussal adta sógornőjére tudtára, hogy hallani sem akar a békülésről.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.