Sztárok

Megöregedtek, de még mindig menők: Így néznek ki ma a Csillagkapu sztárjai

Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan megváltoztak a rajongók imádott szereplői.

Csillagkapu-kultusz született

Az 1994-es Csillagkapu óriási kasszasikernek bizonyult. Három évvel később startolt el a sorozat, amiben Richard Dean Anderson átvette Kurt Russell helyét Jack O'Neillként, Michael Shanks pedig James Spader utódjaként lett Daniel Jackson, a régész. A 90-es évek és a 2000-res évek elején az egyik legjobb hétvégi műsornak számított, és hazánkban is milliók várták, hogy megnyíljon a Csillagkapu és újabb galaxisokat fedezzen fel O'Neill és csapata.

Végül 10 évad után 2007-ben véget ért a sorozat, ám a Csillagkapu franchise azonban folytatódott a Csillagkapu Atlantisz és a Csillagkapu univerzum című tévésorozattal, plusz olyan filmekkel, mint a Csillagkapu: Az igazság ládája és Csillagkapu: Continuum, szóval egy jó darabig el voltak látva a rajongók. De lássuk, hogy ennyi év elteltével mi újság a sorozat eredeti szereplőivel!

Kattints a galériára!

Richard Dean Anderson A Csillagkapu filmben Kurt Russell debütált Jack O'Neillként, és az ő szerepét vette át Richard Dean Anderson, aki addigra már hírnevet szerzett magának a MacGyverrel, és egy egészséges adag komédiát is hozott a sorozatba. Anderson a 8. évad után otthagyta a show-t, hogy több időt tölthessen a lányával, Wylie Quinn Annarose-zal, aki egykori élettársától Apryl A. Prose-tól született. Viszont a későbbiekben minden Csillagkapu spinoffban feltűnt a jelenleg 73 éves színész.
Kattints a további képekért!

Jerry O'Connell alakította a legendás sorozat, a Sliders egyik főszerepét, Quinn Mallory karakterét. A jóképű színészért tinilányok milliói rajongtak, de most, 49 évesen is pont olyan sármos, mint fiatal korában.

leadfotó: gettyimages/SYFY, forrás: gamerant

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.