Sztárok

A Flashdance sztárja ismerheti az örök fiatalság titkát - Jennifer Beals még mindig bombaformában van

Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy harmincéves.

A 2. filmje hozta meg a világhírnevet

Jennifer Bealst egy középiskolai színdarab ösztönözte arra, hogy színésznő legyen. Csatlakozott is egy drámacsoporthoz, miközben irodalmat tanult a Yale Egyetemen. Időközben tartott egy kis szünetet, hogy szerepelhessen az 1980-as Az én testőrömben. Ugyan nem ez hozta meg neki az áttörést, de az 1983-as romantikus táncos film, a Flashdance már igen, amiről senki sem gondolta volna, mekkora kasszasiker lesz, pedig sokunk életét meghatározta Alex, a hegesztőből lett táncos.

Kíváncsi arra, hogy azóta mi történt vele?

Ha a dolgok másképp alakultak volna, Beals Hollywood egyik legnagyobb sztárja lett volna, de elismeri: számos nagy szerepet visszautasított – köztük a Flashdance folytatását is. Ehelyett kisebb filmszerepeket vállalt. Azt mondta: „Soha nem vonzott valami azért, mert az milyen gazdaggá vagy híressé tesz majd. Annyi pénzt visszautasítottam, hogy az ügynökeim majdnem megháborodtak.”
Kattints a további képekért!

Kattints a galériára!

Samantha Jones a Szex és New York című sikersorozat egyik nélkülözhetetlen és ikonikus karaktere, akit hosszú éveken át Kim Cattrall személyesített meg a képernyőn.

leadkép: gettyimages/CBS Photo Archive, forrás: eightieskids

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.