Sztárok

Szerinted Zac Efron jóképű? Akkor nézd meg az öccsét, Dylan még nála is sármosabb

Zac Efronért mindannyian odáig vagyunk már egészen a High School Musical óta, most már pedig azt is biztosra vehetjük, a dögös kinézet igazi családi vonás.

Testvéri viszályok

Zac Efron öccsét nem gyakran láthattuk, ezúttal viszont több fotót is megosztott testvéréről a színész közösségi média oldalán. Zac a legidősebb gyermek a családban és mindig is nagyon komolyan vette a nagytestvéri szerepet. Korban a szintén sármos Dylan áll hozzá a legközelebb, csupán négy év van a testvérek között. Korábban többször versengtek egymással, de később rendeződött a kapcsolatuk és nagyon jó testvérekké váltak. Ha kíváncsi vagy, hogyan is néz ki Zac Efron ritkán látott öccse, illetve szeretnél több részletet megtudni a színész testvéreiről, nézd meg a galériát!

Az Efron testvérek egészen stílusosan zárták a nyarat, az évszak utolsó napján útra keltek és egy kis közös hajóúttal, úszással és golffal ütötték el az időt. A színész Instagram-oldalán posztolt az együtt töltött időről, a képek alapján pedig szemmel láthatóan testvére, Dylan is hasonlóan előnyös géneket örökölt.
Kattints a további képekért!

A sztárok családtagjai általában kerülik a reflektorfényt, pedig a legtöbben hasonlóan remek adottságokkal rendelkeznek, éppen ezért szívesen látnánk őket gyakrabban.

Leadfotó: 123rf.com forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.