Sztárok

Emlékszel még a Végtelen történet gyereksztárjára? Az utcán nem ismernéd fel Atreyut

Hatalmasat robbant a 80-as években a Végtelen történet, és ez bizony az Atreyut alakító Noah Leslie Hathaway-t villámgyorsan tinibálvánnyá tette. Ma viszont rá sem ismerni a fekete hajú, cuki kisfiúra, aki volt.

Nagyon fiatalon lett belőle sztár

Noah Leslie Hathaway már háromévesen is a kamerák előtt állt, igaz akkoriban még csak reklámokban, de hamarosan felfedezték és egyre több TV-s, filmes megkeresést kapott. Az első komoly szerepét hatévesen kapta, amikor Boxey-t alakította a Battlestar Galacticában (Csillagközi romboló), amiért jelölést kapott a Young Artist Awardson. Aztán feltűnt a Rajtam a sor, a Házasodjunk, vagy tán mégse? filmekben meg egy csokor sorozatban is, de ami az igazi áttörést jelentette a karrierje szempontjából az a német Michael Ende regényéből készült 1984-es Végtelen történet, amiért el is nyerte a legjobb fiatal színésznek járó díjat a Saturn Awardson. Az egész világ a szívébe zárta az ifjú harcost, aki megmenti a császárnő életét és Fantáziaországot.

De mi lett vele azután, hogy világhírnévre tett szert?

Kattints a galériára!

A kultuszfilmmé vált Végtelen történet után még szerepelt egy-két produkcióban, mint amilyen a Troll című horror vagy a Családi kötelékek sitcom sorozat. Ezután többször is szünetet tartott a karrierjében. Először 1994-ben tért vissza a szórakoztatóiparba a To Die, To Sleep c. filmben, majd ismét kivonta magát a forgalomból, és közel két évtizedre eltűnt a rivaldafényből. 2012-ben újfent visszatért a színészethez a Sushi Girl-el. Az utóbbi években is rendre feltűnt néhány kevésbé emlékezetes filmben.
Kattints a további képekért!

Dús szemöldöke és merész tetoválásai miatt gyakorlatilag már rá sem ismerni Erika Eleniakra, akit annak idején igazi pasimágnesként tartottak számon.

fotó: gettyimages.com/ picture alliance

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.