Sztárok

Nemcsak a tehetségük, a testük is különleges: Sztárok egyedi adottságokkal

Nincs két egyforma ember, ezt pedig külső ismertetőjegyeink mellett egyedi, veleszületett jellegzetességeink is biztosítják - ez alól még maguk a világsztárok sem kivételek.

Ők is emberek

Nem titok, hogy a hollywoodi iparágban minden a külsőről szól. Gyakran láthatunk retusált képeket magazinokban és a közösségi médiában, amik hamis elvárásokat teremtenek a szépségideálokkal kapcsolatban. Fontos viszont észben tartanunk, hogy a világhírű sztárok is pontosan ugyanolyan emberek, mint mi, nekik is lehetnek olyan esztétikai jellegzetességeik, rendellenességeik, vagy éppen kisebb, külső jelekkel járó egészségügyi problémáik, melyek valójában mindannyiunkat még egyedibbé tesznek. Ezek bizonyítékul szolgálnak arra, hogy mind utánozhatatlanok vagyunk és nincs két ugyanolyan ember a Földön. Ha kíváncsi, mely sztárokról van szó és ki az, aki 4 mellbimbóval született, vagy esetleg különböző színűek a szemei, nézd meg a galériát!

Harry Styles - 4 mellbimbó Harry Styles egy 2017-es interjúban erősítette meg a róla terjengő információt, miszerint 4 mellbimbóval rendelkezik. Egészen gyakori, hogy a test fejlődése során a mellbimbókat képző sejtek kis rózsaszín dudorokat hoznak létre a mell alatti szövetben. Ezek az apró foltok valójában sokkal halványabbak a mellbimbóknál, olykor szinte észrevenni is nehéz őket.
Kattints a további képekért!

Egy ideje már érezhetjük, hogy valami megváltozott. Az újságok címlapjáról, az online magazinok felületeiről és a social media oldalakról már nem csak a felszínes tökéletesség köszön vissza.

Leadfotó: 123rf.com, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.
Fashion&Beauty
Ha szeretnél kipróbálni valami karácsonyi, de mégsem túl ünnepi manikűrt, a fémhatású körömdíszek lehetnek a legjobb opciók számodra.