Sztárok

Csézy harcba száll a természetes szépségért

Markáns véleményt fogalmaz meg legújabb klipjében Csézy.

"Fedezzük fel magunkban az értékeket!"

A Rejtett szépség egy „hadüzenet”: őrizzük meg a józan ítélőképességünket, ne torzítsuk el a külsőnk a felismerhetetlenségig, legyünk büszkék a bennünk rejlő belső értékekre és a természetes szépségre!

"Mindig fontos volt számomra, hogy akkor szólaljak meg vagy énekeljek új dalt, ha van valami mondanivalóm, üzenetem az emberek számára. A Rejtett szépség című dalom a mai világunk legfontosabb problémáit érinti. Szeretnék harcba szállni a természetes szépségért, az emberek belső értékeiért, önmagunk elfogadásáért. Azt azonban fontos hangsúlyozni, hogy senkit nem ítélek el, ha valamilyen szépséghibájával nem tud együtt élni és ezért végeztet el beavatkozásokat, viszont a mértékletesség az, ami véleményem szerint fontos. Az egyforma műre varrt egyen-nők nagyon rossz üzenetet közvetítenek az amúgy is folyton szorongó fiatal generáció felé. A dal arról is szól, hogy ne utánozzunk másokat, fedezzük fel magunkban az értékeket és legyünk rájuk büszkék!" – nyilatkozta a dal kapcsán az énekesnő, akinek a dalhoz készült videoklipben egy steril műtőszobában tűt „szúrnak” az arcába, és teljesen bepólyázott fejjel is látható.

"Az erős képi világ még inkább hangsúlyozza a dal mondanivalóját. Ám nemcsak a szépségkultuszt érinti, a különböző jelenetekben a mindennapi előítéleteinket is görbe tükör elé állítjuk. A gyönyörű mozgáskorlátozott modellről, a kisbabát ringató öregemberről csak a klip végére derül ki, hogy ki is valójában. A videóban egyébként feltűnik az öcsém is egy jelenet erejéig" – mesélte Csézy.

A dalt Rakonczai Viktor szerezte, a szöveget Szabó Ágnes írta. A videoklip alkotói Jimy J. Hollywood és Mayer Zoltán voltak.

Rendkívüli mozis eseményre készülnek a magyar filmrajongók és a hazai filmes közvélemény: november 30-án kerül a mozikba a Semmelweis című film, amely az Oscar-díjra jelölt filmes mester, Koltai Lajos új rendezése.

Leadfotó: Vígh Csaba

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?