Sztárok

Őszintén vallott Németh Kristóf felesége: "Olivér születése után elköszöntünk egymástól"

A Barátok közt egykori sztárja ma már felelősségteljes családapa. Feleségével, Zitával együtt a közelmúltban üdvözölhették második gyermeküket. Olivér azóta is a család szeme fénye, de Németh Kristóf nején különös balsejtelem lett úrrá a kicsi érkezése előtt.

Nem is lehetnének boldogabbak

Németh Kristóf a Barátok közt című tévésorozat Kertész Gézájaként tett szert komoly hírnévre, azóta pedig rengeteg más szériában, illetve televíziós műsorban is viszonláthattuk. A hajdani sorozatsztár mára háromgyermekes édesapa: feleségével, Zitával nemrégiben üdvözölték második közös csemetéjüket, aki az Olivér nevet kapta szüleitől. A család nem is lehetne boldogabb: szentendrei házukban mindenkinek saját szobája van, a harmónia tökéletes, és most minden könnyebb, mint a pár előző gyermekének, Leventének születése idején - amikor is mindenki, még Németh nagyfia, Lóci is felébredt a kicsi sírására. Zita ugyanakkor azt sem rejtette véka alá, hogy Olivér érkezése előtt különös balsejtelem lett úrrá rajta.

Olivér kissé ugyan hasfájós, de már gügyög, és mindenre nagyon figyel - írta meg a Story. (Képünkön Németh Kristóf középső fiával, Leventével.)
Kattints a további képekért!

Megszületett Németh Kristóf színész harmadik gyermeke. A színész kicsattan a boldogságtól, melyet legfrissebb családi fotója is tökéletesen tanúsít.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.
Fashion&Beauty
Ha szeretnél kipróbálni valami karácsonyi, de mégsem túl ünnepi manikűrt, a fémhatású körömdíszek lehetnek a legjobb opciók számodra.