Szemtelenül sármos pasi volt fiatalon Hugh Hefner: a Playboy atyja nem csak a pénze miatt hódított a nők körében – fotók

Hugh Hefner fiatalkora óta falta a nőket, akik közül sokan nem csak a hatalmas vagyona miatt bújtak vele ágyba.

Gazdag és jóképű volt

A Playboy története egészen az 50-es évekig nyúlik vissza, és Hugh Hefner nevéhez köthető: az erotikus lap alapítója egyetemista volt, amikor kipattant a fejéből az ötlet, hogy létrehozzon egy meztelen nők fotóit tartalmazó magazint, amely később – a 60-as és 70-es években – jelentősen hozzájárult a szexuális forradalom kibontakozásához. Hefner először 1949-ben nősült meg, felesége Mildred azonban nem volt hűséges hozzá: bevallotta, félrelépett, amíg férje a seregnél szolgált. Az asszony megengedte férjének, hogy más nőkkel is ágyba bújjon, azt remélte, így megmentheti a házasságukat – nem így lett, végül 1959-ben elváltak. Nagyjából ezután költözött a Playboy villába, ahol előfordult, hogy egyszerre tíz címlaplánnyal lakott együtt, köztük többen lettek a barátnői és feleségei. Hefner kimondottan sármos pasi volt, melyet fiatalkori fotói is tökéletesen bizonyítanak:

A Playboy-villa lányai hosszú éveken át éltek elképesztő pompában, Hefner pedig szinte minden nap exkluzív, pazar partikat tartott, melyeket hetente többször orgiákkal színesített. Az élet azonban korántsem volt olyan gondtalan a luxusrezidenciában, mint azt elsőre gondolnánk.
Kattints a további képekért!

2020. október 31-én szomorú napra ébredt a világ: 90 évesen elhunyt Sir Sean Connery, minden idők egyik legnépszerűbb színésze. Az Oscar-díjas skót filmsztár nem csak a mozivásznat hódította meg, hanem hölgyrajongói szívét is, hiszen fiatalon elképesztően jóképű volt.

Leadfotó: Dan Tuffs/Getty Images

Oldalak