Sztárok

Ők voltak Jean-Louis Trintignant legnagyobb szerelmei

Tragikus hír a francia mozi világának, hogy június 17-én, pénteken reggel elhunyt Jean-Louis Trintignant, az Egy férfi és egy nő című kultikus film sztárja. A filmet 1966-ban mutatták be először, a boldogságra azonban nem csak a szakmai-, hanem a magánéletében is többször sikerült rátalálnia, különösképp szerelmeinek köszönhetően.

Első nagy szerelme és válása

Az Egy férfi és egy nő című kultikus filmet a mai napig az egyik legsikeresebb és legszebb szerelmi történetnek tartják. Azóta a legendás színész több, mint 120 filmben szerepelt a legnagyobbak mellett.

Jean-Louis Trintignant első nagy szerelme Colette Dacheville volt, egy fiatal, kezdő színésznő, akit 1954. november 18-án vett feleségül Vincennes-ben. A hölgy később Stéphane Audran-ként vált ismertté, aki többek között A monacói lány című francia vígjátékban is szerepelt. Házasságuk sajnos nem tartott sokáig, 1956-ban a két művész ugyanis elvált egymástól. Ennek oka elsősorban Jean-Louis az És Isten megteremté a nőt című film forgatása közben folytatott viszonya volt, Brigitte Bardot-val.

A folytatáshoz és a galéria megtekintéséhez lapozz a következő oldalra

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.