Sztárok

Hosszú Katinka megszólalt: reagált az őt ért támadásokra, azt is elmondta, hogyan tovább

A világklasszis úszónőt az utóbbi időben rengeteg kritika érte a tokiói ötkarikás játékokon nyújtott teljesítménye miatt, most az érintett fél is megszólalt és tiszta vizet öntött a pohárba.

Nem ezt a teljesítményt várták tőle

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok lévén a magyarok nagy reménysége volt a tokiói olimpián, hiszen a legtöbb aranyérmet mindenki tőle várta. Ennek ellenére sajnálatos módon nem úgy sültek el a dolgok, ahogyan arra számítani lehetett, ugyanis Katinka érem nélkül tért haza, legfőbb számaiban pedig sokkal gyengébb időket úszott, mint korábban bármikor. Éppen ezért Hosszút szétszedték az internetezők, de több ismert ember is betámadta őt a méltatlan helyezések miatt, persze akadtak bőven olyanok is, akik elégedettek voltak a megszerzett eredményekkel, mondván Katinka sem nyújthat mindig csúcsteljesítményt. Sokak szerint a vártnál rosszabb eredmények annak köszönhetők, hogy nem tett jót Katinkának az olimpia eltolása, valamint Shane Tusup hiányát is belekeverték a dologba. Hogy ebből mi az igazság, azt Katinka egy interjúban elárulta, és tiszta vizet öntött a pohárba.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…
Egészség
Tényleg odafigyelsz a körmeidre? Lehet, hogy manikűröztetsz, vagy magadnak reszeled és fested őket, de szánsz egy percet arra, hogy rendesen megvizsgáld őket?
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.