Forgatás közben hunyt el a népszerű színész

Meghalt Jay Pickett, a veterán szappanopera-színész, akit leginkább a General Hospital, Days of Our Lives és Port Charles című sorozatokban játszott szerepeiről ismertek. A férfi 60 éves volt.

Forgatás közben esett le a lóról

Meghalt Jay Pickett. Felesége, Elena Pickett megerősítette a halálhírt. Pickett a film rendezője, Travis Mills szerint éppen Idahóban forgatott egy jelenetet a Treasure Valley című készülő filmjéhez, amikor rosszul lett és összeesett. "Jay Pickett, a film főszereplője, írója, producere és alkotója hirtelen elhunyt, miközben a forgatáson voltunk, és egy jelenet felvételére készültünk" - tette közzé Mills a film hivatalos Facebook-oldalán. "Megszakadt a szívünk, és gyászoljuk a családját, akiket nagyon megrázott ez a felfoghatatlan tragédia".
"Azt csinálta, amit szeretett: színészkedett, lovagolt, filmet forgatott. Az egész megjelenése és elhivatottsága csodálatos volt" - folytatta.

Bár az okát még nem hozták nyilvánosságra, Pickett halálának a jelek alapján úgy tűnik, hogy szívroham volt - mondta Mills, hozzátéve, hogy minden jelenlévő, aki szemtanúja volt az eseményeknek, mindent megtett, hogy életben tartsa.

Oldalak

  • 1
  • 2