Sztárok

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté nászútra mentek: mesés helyen romantikáznak az esküvő után

Hosszú Katinka és újdonsült férje, Gelencsér Máté jelenleg a mézesheteiket töltik: a házaspár mesés helyre utazott, ahonnan közös fotót is posztoltak.

Örök hűséget fogadtak egymásnak

Mint megírtuk, nemrég másodszor is oltár elé állt a háromszoros olimpiai bajnok magyar úszó, a 33 éves Hosszú Katinka, aki jelenlegi edzőjének, Gelencsér Máténak fogadott örök hűséget. A nagy napra a szentendrei Skanzenban került sor: az eseményen igazi sztárparádé volt, hiszen olyan közismert személyiségek is tiszteletüket tették, mint Gyurta Dániel és felesége, Iszak Eszter, Szabó Szebasztián, Verrasztó Dávid, Verrasztó Evelyn, Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott egykori szövetségi kapitánya, Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke, Tóth Gabi énekesnő vagy Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora. A friss házasok boldogabbak már nem is lehetnének: mesés esküvőjük után most romantikus nászútra mentek, ráadásul nem is akárhova.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.