Sztárok

Különleges fotót posztolt gömbölyödő terheshasáról Hosszú Katinka, aki várandósan sem hagy fel az edzéssel

Az úszónő nemrégiben tudatta a nagyvilággal, hogy férjével, Gelencsér Mátéval első közös gyermeküket várják. Hosszú Katinka azonban a várandósság hónapjait sem szándékozik lustálkodással tölteni, s erről most az Instagram felületén is tanúbizonyságot tett.

Igyekszik aktívan tölteni a következő hónapokat

Hosszú Katinka ezúttal nem a medencében, hanem a boldogsában úszik: a 33 esztendős sportolóról március derekán derült ki, hogy első gyermekét várja férjével, Gelencsér Mátéval, akivel tavaly fogadtak egymásnak örök hűséget. Hosszú először egy Instagram-videóban tudatta népes követőtáborával az örömhírt, majd egy bikinis fotóval jelentkezett, mely már láttatni engedte egyre kerekedő terheshasát is. A legendás úszőnő számára azonban mindez nem jelenti azt, hogy teljesen hátat fordítana a sportnak, a testmozgásnak, és tipikus otthonülős kismamaként bekkelné ki a szülésig hátralévő hónapokat, sőt épp ellenkezőleg: Hosszú Katinka elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, ő a közeljövőben sem hagy fel az edzéssel. Ezt most egy csodás fotóval bizonyította be az Instagram felületén. Kíváncsi vagy a felvételre? Kattints galériánkra, azonnal mutatjuk!

A híresség egy washingtoni edzőteremből jelentkezett be az Instán. "Az Iron Lady edzi az Iron Baby-t" - fűzte hozzá angolul a sokat mondó felvételhez.
Kattints a további képekért!

A világhírű énekesnő ezúttal is a határokat feszegette: hihetetlenül stílusos, de kacér fotóiért kapott hideget-meleget a követőitől.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.