Sztárok

Különleges fotót posztolt gömbölyödő terheshasáról Hosszú Katinka, aki várandósan sem hagy fel az edzéssel

Az úszónő nemrégiben tudatta a nagyvilággal, hogy férjével, Gelencsér Mátéval első közös gyermeküket várják. Hosszú Katinka azonban a várandósság hónapjait sem szándékozik lustálkodással tölteni, s erről most az Instagram felületén is tanúbizonyságot tett.

Igyekszik aktívan tölteni a következő hónapokat

Hosszú Katinka ezúttal nem a medencében, hanem a boldogsában úszik: a 33 esztendős sportolóról március derekán derült ki, hogy első gyermekét várja férjével, Gelencsér Mátéval, akivel tavaly fogadtak egymásnak örök hűséget. Hosszú először egy Instagram-videóban tudatta népes követőtáborával az örömhírt, majd egy bikinis fotóval jelentkezett, mely már láttatni engedte egyre kerekedő terheshasát is. A legendás úszőnő számára azonban mindez nem jelenti azt, hogy teljesen hátat fordítana a sportnak, a testmozgásnak, és tipikus otthonülős kismamaként bekkelné ki a szülésig hátralévő hónapokat, sőt épp ellenkezőleg: Hosszú Katinka elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, ő a közeljövőben sem hagy fel az edzéssel. Ezt most egy csodás fotóval bizonyította be az Instagram felületén. Kíváncsi vagy a felvételre? Kattints galériánkra, azonnal mutatjuk!

A híresség egy washingtoni edzőteremből jelentkezett be az Instán. "Az Iron Lady edzi az Iron Baby-t" - fűzte hozzá angolul a sokat mondó felvételhez.
Kattints a további képekért!

A világhírű énekesnő ezúttal is a határokat feszegette: hihetetlenül stílusos, de kacér fotóiért kapott hideget-meleget a követőitől.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.