Sztárok

Nem ássák el a csatabárdot: Harry váratlanul feltűnt Londonban, Károly király pedig porig alázta gyermekét

A sussexi herceg egy sajtóper miatt utazott a brit fővárosba. Ha már úgyis arra járt, felvette a kapcsolatot édesapjával, III. Károllyal, a király válasza azonban minden bizonnyal hidegzuhanyként érte Harry-t.

Harry visszatért a brit fővárosba

Hosszú kihagyás után ismét Londonban tűnt fel Harry sussexi herceg: a brit királyi család "különutas" tagja azért utazott a brit fővárosba, hogy részt vegyen azon a sajtóperen, amit a Daily Mail kiadója, az Associated Newspapers Limited ellen indított többedmagával (például Elton Johnnal és Elizabeth Hurley-vel). A hírességek azzal vádolják az egyébként is ellentmondásos megítélésű lapkiadót, hogy súlyos mértékben megsértette a magánéletüket. A Harry herceget is képviselő ügyvédi iroda még 2022 őszén adott ki egy nyilatkozatot, melyben részletes lajstromot készítettek arról, pontosan hogyan, milyen eszközökkel férkőzött a hírességek magánéletébe a médiacég. A vádak között rendőri lefizetés és manipuláció is szerepel, sőt úgy hírlik, az ANL még magánnyomozókat, sőt magánszemélyeket is felbérelhetett, hogy lehallgatókészülékeket rejtsenek el a megfigyelni kívánt személyek autóiban és lakásaiban, magánjellegű telefonbeszélgetéseket rögzítsenek, sőt tiltott eszközökkel férjenek hozzá bankszámlákhoz, hiteltörténetekhez és különböző pénzügyi tranzakciókhoz - számolt be róla nemrég a HVG.hu. Harry azonban nem csupán a sajtóper ürügyén utazott Londonba: ha már ott járt, szerette volna felvenni a kapcsolatot édesapjával, III. Károly királlyal, az uralkodó válasza azonban pörölycsapásként érhette a sussexi herceget. Lapozz tovább, a történet galériánkban folytatódik!

Amikor a herceg találkozót kért apjától, azzal utasították el, hogy az uralkodó túlságosan elfoglalt - írja a Daily Mail. Ám ez még korántsem minden: lapozz tovább!
Kattints a további képekért!

Beatrix hercegnő egyre nehezebben viseli, hogy Meghan és Harry még mindig nem békült ki a királyi családdal. A herceg unokatestvére legszívesebben kihátrálna a helyzetből, azonban ezt jelenleg nem teheti meg – nem véletlenül.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.