Sztárok

38 évvel fiatalabb, meseszép nő rabolta el Ernyey Béla szívét: a színész és felesége 15 éve alkotnak egy párt

Kiderült, mi Ernyey Béla és Balaton Dóra boldog házasságának titka: a pár őszintén vallott kapcsolatukról a Meglepetés magazin friss számában.

Sokan voltak előítéletesek velük kapcsolatban

Mick Jagger, Nicolas Cage, Mel Gibson, Harrison Ford, Richard Gere és Kevin Costner – csak néhány világhírű sztár a teljesség igénye nélkül, akik mind egy náluk jóval fiatalabb nőbe szerettek bele. Hollywoodi berkekben tehát egyáltalán nem ritka, hogy a mozicsillagok és énekesek szívét egy meglehetősen fiatal nő rabolja el, idehaza azonban mindenki felkapja a fejét, ha egy híresség nem vele egykorú partnert választ maga mellé. Pedig a kor köztudottan csak egy szám: sokan úgy vélik, egyáltalán nem lehet befolyásoló tényező a szerelemben, míg mások szerint igen is fontos, hiszen két különböző életkorban lévő embernek különbözők lehetnek az igényei is. Nos, Ernyey Béla minden bizonnyal az első kategóriába sorolható: a színész ugyanis 15 éve alkot egy párt Balaton Dórával, aki nála 38 évvel fiatalabb, mégis remekül működik házasságuk. Galériánkban mutatjuk a gyönyörű Dórát, aki férjével együtt elárulta, mi boldogságuk és jól működő kapcsolatuk titka!

Ernyeynek Dóra előtt már volt két felesége: első nejétől, aki egy táncosnő volt, egy lánya született, Adrienne, míg második feleségét, Szűr Mari színésznőt 1981-ben vette feleségül.
Kattints a további képekért!

Putyin és állítólagos „szexéhes” szeretőjének kapcsolata éveken át tartott a pletykák szerint, ám a legújabb értesülések már úgy szólnak, hogy a viszonyuk most véget ért, méghozzá egy igen érdekes dolog miatt.

Leadfotó: FEM3 Café

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.