Sztárok

Emlékszel rá? Ő volt az első női híradósunk: a 73 éves Bayer Ilona napjainkban is fantasztikus formában van – fotók

Bayer Ilona volt a Magyar Televízió első női híradósa még 1985-ben, s bár közel 25 éve visszavonult a szakmától, azóta sem tétlenkedik – ráadásul ma is pont olyan elbűvölő, mint amikor megismerte az ország.

Akkor és most

Bayer Ilona a hazai televíziózás egyik legmeghatározóbb képviselője, hiszen ő volt az első nő, aki beülhetett a Magyar Televízió híradójának műsorvezetői székébe – a csinos tévés 1985-től éveken át több milliói nézőt tájékoztatott az aktualitásokról, valamint arról, mi történik a világban. Már a kezdetektől igazi nagyágyúnak számított a szakmában, de a közönség szimpátiáját is hamar sikerült elnyernie, köszönhetően kiváló műsorvezetői kvalitásának, valamint annak, hogy szép vonásokkal és bájos kisugárzással áldotta meg a sors. Ilona 1999-ben mondott búcsút a karrierjének, de ezt követően sem maradt tétlen, sőt: mind a mai napig aktív életet él, ráadásul a hetedik X felett is remek formában van. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a legendás tévés:

Miután visszavonult a szakmától, Bayer Ilona elsősorban a családjának szentelte az idejét. Három gyermeke született, akik közül kettő régóta külföldön él.
Kattints a további képekért!

November 21. a televíziózás világnapja. S bár a bemondónők kora lejárt, Tamási Eszter, Takács Marika, Déri János, Kudlik Júlia és a többiek mindig a magyar kultúra részei maradnak.

Leadfotó: Facebook/ Bayer Ilona hivatalos oldala

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.