Sztárok

Vlagyimir Putyin retteg: az orosz elnök elrejtőzött, és szexi szeretőjét is elhagyta – Ez áll a szakítás hátterében

Putyin és állítólagos „szexéhes” szeretőjének kapcsolata éveken át tartott a pletykák szerint, ám a legújabb értesülések már úgy szólnak, hogy a viszonyuk most véget ért, méghozzá egy igen érdekes dolog miatt.

Vége a románcuknak

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Vlagyimir Putyin fejét annak idején egy igazi bombázó csavarta el, az egykori ritmikus gimnasztikázó, Alina Kabajeva. Állítólag ő volt az a nő, aki miatt véget ért az elnök házassága 2013-ban Ljudmilla Alekszandrovna Skrebnyevával, akitől Putyinnak két lánya született. Nos, bár az orosz vezető magánéletével kapcsolatban csak ritkán szivárognak ki információk, talán nem véletlen, hogy Putyin és Alina kapcsolatáról évekig cikkezett a világsajtó: bár viszonyukat soha nem erősítették meg vagy jelentették be hivatalosan, bizonyosan volt közük egymáshoz, hiszen a sportolónő korábban például Vlagyimir pártjának tagjaként sport- és ifjúsági ügyekkel foglalkozott, valamint parlamenti képviselő is volt, így a párnak bőven akadhatott közös érdeklődési köre. Sőt mi több, Alina a hírek szerint már két gyermekkel is megajándékozta Putyint, tavaly júliusban pedig olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint a fura párosnak úton van a harmadik közös gyereke is, aminek az elnök egyáltalán nem örült. Nos, úgy tűnik, hogy a három csemete sem volt elég Alinának, hogy egy életre magához láncolja a vezetőt: a brit Daily Star oroszországi tudósítójának értesülése szerint ugyanis Putyin elhagyta olimpiai kedvesét, melynek igen különös oka van…

Vlagyimir Putyin tehát állítólag már nem alkot egy párt „szexéhes” szeretőjével: az elnök a hírek szerint végleg a Kremlbe költözött, ahova sem Alinát, sem pedig közös gyermekeiket nem vitte magával.
Kattints a további képekért!

Witherspoon és Jim Toth 12 évig éltek harmonikusnak tetsző házasságban, frigyükből még egy fiúgyermek is született, pár nappal ezelőtt mégis bejelentették: a jövőben külön folytatják. Vajon miért lobbant el szerelmük lángja?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.