Sztárok

Nem figyel oda az étkezésére, mégis olyan karcsú, mint húszas éveiben - mitől fogyott ennyit Horváth Éva?

A korábbi szépségkirálynő nem követ diétás étrendet, mégis látványosan sokat fogyott az elmúlt időszakban. Követői arról faggatták, hogyan sikerülhetett számára ez a ritka bravúr.

Mozgalmas esztendő áll mögötte

Horváth Éva számára kalandosan telt az elmúlt egy esztendő: családjával együtt Balira költözött, ahol rendkívül sok izgalmas pillanatot éltek meg - nemrégiben azonban úgy döntöttek, visszatérnek Magyarországra. Az egykori szépségkirálynő az egzotikus környezetben töltött, felejthetetlen hónapokról és titkozatos szerelméről is mesélt követőinek YouTube-csatornáján, melyet néhány hónappal ezelőtt indított. A rajongók azonban most egy egészen más témáról faggatják a 43 esztendős modellt.

Sokaknak feltűnt ugyanis, hogy Horváth Éva az elmúlt egy esztendő során elég sokat fogyott. Na jó, ez önmagában még nem lenne meglepő, hiszen egy modell számára a versenysúlya megtartása - vagy az ahhoz való visszatérés - egyáltalán nem nagy kunszt, azonban a celebritás tavaly nyár végén adott életet második gyermekének, az anyaság első egy esztendeje pedig nem épp a drasztikus fogyásról szokott szólni. Hogyan sikerülhetett mégis ez a csodás bravúr a korábbi szépségkirálynőnek?

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.