Sztárok

Horváth Éva ledobta a textilt, Pamela Andersont megszégyenítve sétál ki a habokból: Fantasztikus formában van a 44 éves modell

Horváth Éva kirobbanó formában van.

Pamela Anderson elbújhat mögötte?

Horváth Éva és családja egy évvel ezelőtt költözött ki Balira, ahol megtalálták magukat és kényelmes, kellemes életet élnek. Ennek ellenére természetesen az ünnepekre hazajöttek a család többi tagjához, de mire kezdődik az iskola, már mennek is vissza az indonéz szigetre és júniusig haza sem jönnek.

A 44 éves modell egyébként YouTube-csatornáján közvetíti követőinek, hogy milyen az élet Balin és bemutatja az ottani lét különböző aspektusait.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.