Sztárok

Nyugtalanító elmélet látott napvilágot Britney Spearsről: Hátborzongató dolgot vettek észre a rajongók az egykori popikon arcán

Hátborzongató elmélet terjed az énekesnővel kapcsolatban.

Nem is ő az?

Britney Spears netes ámokfutása már nemcsak a rajongókat, de gyakorlatilag az egész világot aggasztja, hiszen mostanra ennek híre már azokhoz is eljutott, akik nem követik nyomon az énekesnőő sorsát. A popikon rendszerint nyugtalanító, furcsa táncos videókat tesz közzé közösségi oldalain, melyet azzal indokol, hogy a tánc segít neki abban, hogy kezelni tudja problémáit, enyhíti fájdalmait és egyfajta gyermeki tudatállapotba repíti őt vissza. Ettől függetlenül Britney egyes videót nézve jogosan merül fel a nézőben a kérdés, hogy vajon minden rendben van-e vele.

A rajongók a mai napig keresik a válaszokat arra, mi állhat ikonjuk furcsa, zavart viselkedése mögött és hogy mi is történhetett vele valójában. Mára már több összeesküvés-elmélet is terjed, például, hogy a férje fogva tartja őt, de most egy olyan teória kezdett el terjedni, ami talán az eddigi lenyugtalanítóbb. A teória hívői azt állítják, hogy ezeken a felvételeken és képeken Britney Spears hasonmása szerepel, az ok, amiért ezt gondolják, szembetűnőbb, mint hinnénk.

Egy tiktokker készített videót arról, melyben elmagyarázta, hogy a bizonyíték arra, hogy szerinte miért nem az igazi Britney látható a felvételeken, az nem más, mint az énekesnő fogai, régebben ugyanis nem volt rés a két felső metszőfoga között, most viszont van. Rengeteg rajongó osztja ezt az elméletet, és időközben más eltéréseket is vélni látnak Britney arcán. Persze, vannak olyanok, akik azt gondolják, van magyarázat, miért lett rés Britney fogai között. „Ez történik, ha elenged a ragasztás, vagy eltávolítják az állandó rögzítőt. Nem kell külön elméleteket gyártani!” – írta egy kommentelő. "Nem visel rögzítőt, így elmozdultak a fogai, ennyire egyszerű" - magyarázta egy másik.


„Ez csak egy hasonmás, Britney nem is így néz ki!” – írta az énekesnő egyik rajongója, aki szerint ez a teória teljes mértékben megállja a helyét, arra viszont nincs konkrét elképzelés, hogy akkor hol lehet és mi lehet a valódi Britney Spearsszel.

Forrás: TikTok Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.