Sztárok

Születése után halt meg a TV2 sztárjának testvére - Hevesi Kriszta ugyanabban a súlyos betegségben szenved

Hevesi Tamás gyönyörű felesége, a TV2 egyik állandó szereplője, Hevesi Kriszta olyan dologról vallott, amelyről korábban inkább hallgatott. Volt ugyanis egy testvére, aki ugyanazzal a betegséggel született, mint ő. Sajnos csak egyikük maradt életben.

Hevesi Kriszta elveszítette a testvérét

Hevesi Tamás felesége, a szexuálpszichológusként dolgozó Hevesi Kriszta a Ripostnak elárulta, volt egy testvére, aki a születése után nem sokkal elhunyt. Utóbb kiderült, mindketten ugyanabban a súlyos betegségben szenvedtek, ám a tünetek Krisztánál csak később, kamaszkorában jelentkeztek.

"Félig nyitott gerinccel születtem. Volt egy testvérem, aki szintén ebben a betegségben szenvedett, ő sajnos már nincs velünk, születése után nem sokkal elhunyt" - nyilatkozta a lapnak.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?