Diana hercegnő elárulta, ki Harry herceg apja – Most hozták nyilvánosságra, mit mondott

Diana hercegnő könnyekben tört ki, amikor szóba került, hogy Harry herceg vajon nem a szeretője gyermeke-e. Testőre elárulta, a szívek királynőjét nem érdekelte, mit hordanak össze róla Károly herceg "barátai", de amikor a fia ellen fordultak, az mély sebet ejtett rajta.

Diana hercegnőt két évig kerülte a férje

Már korábban írtunk róla, hogy előkerült Diana hercegnő egyik királyi testőre a múltból, Ken Wharfe, aki úgy döntött, megosztja a nyilvánossággal, milyen volt a szívek királynőjének dolgozni. A férfi legutóbb azt mesélte el, hogyan játszott a még gyermek Vilmos herceggel és Harry herceggel, most pedig arról osztott meg titkokat, hogyan találkozgatott szeretőjével a nyolcvanas években Diana hercegnő. A testőr és Lady D. gyakran utaztak álnéven a világban, sokszor házaspárként foglalták a repjegyeket. Egy ilyen alkalommal Mallorcára látogattak, ahol Diana hercegnő a tengerparton magánéleti válságáról beszélt Kennek, aki ettől szörnyen zavarba jött.

"Tudod Ken, szerintem éppen itt az ideje, hogy kitárjam a szárnyaimat. Miután Harry megszületett a házasságom Károllyal egyszerűen meghalt. Én megpróbáltam, tényleg megpróbáltam, de nem akart engem. Két évig nem aludtunk ugyanabban az ágyban" - mondta Diana hercegnő a vöröslő arccal, lesütött szemmel ácsorgó testőrnek, majd arról beszélt, szerinte I. János Károly spanyol király legutóbbi látogatásuk alkalmával kikezdett vele.

"Mondtam a férjemnek is, de ő csak legyintett és azt mondta, ostobaságokat beszélek" - folytatta a hercegnő.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: express.co.uk

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!