Ez a sármos férfi volt Hernádi Judit szerelme 12 éven át: a színésznő 8 évvel volt idősebb párjánál, akivel sosem házasodtak össze

Hernádi Judit nemrégiben betöltötte 66. életévét – a színésznő életében ezidáig három férfi játszott jelentősebb szerepet, egyikük Görög László színművész volt, akivel Judit 12 évig alkotott egy párt.

Korunk egyik legnagyobbja

Hernádi Judit neve bizonyára számodra sem ismeretlen, hiszen korunk egyik kiválóságáról van szó, egy olyan Jászai Mari-díjas magyar színésznőről, énekesnőről és érdemes művészről, akit karrierje során számos szerepben és helyzetben láthattunk már. Judit 1978-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, pályafutása pedig a Vígszínházban indult – azóta számos filmben és színházi darabban megcsillogtatta már tehetségét és humorát, de feltűnt kabarékban és paródiaműsorokban is, mint például a Gálvölgyi Show vagy éppen a Heti Hetes, mindemellett pedig szinkronszínésznőként is tevékenykedik. Magánéletéről csak keveset hallani, azzal azonban mindenki tisztában van, hogy egy lánya született 1986-ban, Tarján Zsófia Rebeka, aki énekesnőként tevékenykedik. Zsófi édesapja Tarján Pál operaénekes, akivel a színésznő élettársi kapcsolatban élt hosszú éveken át, Tarján után azonban Juditnak volt még egy nagy szerelme, Görög László, akivel 12 évig alkottak egy párt. Galériánkban mutatjuk a sármos színészt, és azt is eláruljuk, miért nem házasodott soha össze a két színművész!

Hernádi Judit 17 évesen, gyámhatósági engedéllyel ment férjhez először, és eddig úgy tűnik, hogy utoljára: azt nem tudni, ki volt az illető, akinek sikerült elnyerni a fiatal színésznő szívét, a pár házassága azonban nem tartott sokáig, ugyanis két évvel később sor került a válásra.
Kattints a további képekért!

Nagyon különleges helyet foglal el Bordán Irén szívében egy Emmy-díjas sorozat második évadában játszott szerepe, ám mégsem ez a legcsodálatosabb számára. A színésznő a NYÁR 22 vendége volt, ahol egy örömhírt osztott meg a nézőkkel.

Leadfotó: Instagram/orlaiprodukcio

Oldalak