Sztárok

Jennifer Lopezt szemet gyönyörködtető ruhában kapták lencsevégre: a díva királynőként ragyogott a vörös szőnyegen

Az énekesnő ismét bebizonyította, hogy szépségén nem fog az idő múlása, stílusérzéke pedig még mindig a helyén van.

Még mindig tud újat mutatni

Jennifer Lopezt Katalin hercegnéhez hasonlóan nők milliói próbálják meg leutánozni nap mint nap, nem véletlenül: az énekesnő rendre elbűvöli rajongóit a nyilvános eseményeken kifogástalan, szexi és dívás szettjeivel, melyek már a védjegyének számítanak. Na persze Lopeznek nincs is nehéz dolga, hiszen meglehetősen sok pénz áll rendelkezésére ahhoz, hogy neves designerek ruháit öltse magára a legdrágább, legcsillogóbb kiegészítőkkel, valamint méregdrága cipőkkel kombinálva. Másrészt az 54 éves Jennifer még mindig kifogástalan idomokkal és alakkal rendelkezik, így aztán végképp nem nagy falat számára, hogy tökéletes outfitekben mutatkozzon, hiszen gyakorlatilag bármibe is bújik, az fix, hogy remekül áll majd rajta. A minap Ben Affleck felesége egy meglehetősen exkluzív eseményen vett részt, és szokásához híven megjelenésével mindenkit elkápráztatott. Galériánkban mutatjuk, mit viselt ezúttal a popdíva!

Ahol Jennifer Lopez megjelenik, ott egyből minden szem rászegeződik – nem volt ez másképp csütörtökön sem, amikor az énekesnő Los Angelesben, egy rongyrázó koktélpartira volt hivatalos, ahol rajta kívül számos más sztár is a tiszteletét tette.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopeztől már megszoktuk, hogy az exkluzív eseményeken mindig úgy ragyog, akár egy istennő, tündöklése azonban az egyszerű hétköznapokon sem fakul meg, sőt: az énekesnő még egy átlagos összeállítást is úgy tud viselni, mint senki más.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.