Helen Mirren buja szexistennőként pózolt fiatalon a kamerák előtt: vadító fotók készültek az Oscar-díjas színésznőről

Noha Helen Mirren már bőven a hetvenes éveit tapossa, ma is ugyanolyan stílusos és elegáns, mint évtizedekkel ezelőtt. Ráadásul fiatal korában az sem okozott neki gondot, hogy a kamerák előtt a szexi énjét is megmutassa.

Kortalan díva

Az orosz származású Helen Mirren azon túl, hogy tehetséges színésznő, sok nő számára igazi példakép is egyben: bár régebben önbizalomhiányban szenvedett, sosem engedte, hogy a gátlásai irányítsák az életét. Nem fél megmutatni a valódi énjét és bármikor kész smink nélkül felvállalni az arcát – magyarán elfogadta a külsejét úgy, ahogy van. Büszkén vonul fantasztikus ruhakölteményekben a legnagyobb vörösszőnyeges eseményeken, ahol 76 éves kora ellenére is tucatszámra vonzza a férfitekinteteket. Mindig szerette kamatoztatni a különleges adottságait, főleg fiatalon: a 60-as és a 70-es években számos vadító fotó készült róla, a felvételeken pedig jól látszik, mennyire élvezte, hogy teret engedhetett az erotikának anélkül, hogy bárki megszólta volna érte. A róla készült pikáns, egyben ízléses fotók bujasága nem a pőreségben vagy a túlzásba vitt meztelenkedésben rejlik, éppen ellenkezőleg: a képek nagy része épp csak egy keveset enged láttatni a művésznőből, pont annyira, hogy felhívja a figyelmet a látványra – a többit, azaz a lényeget, inkább a fantáziára bízza. Galériánkban megmutatjuk, milyen dögösen pózolt fiatalon a kamerák előtt Helen Mirren:

A filmsztár már gyerekkorában tudta, hogy színészettel szeretne foglalkozni. Mindössze 20 éves volt, amikor már Kleopátraként debütált az Old Vic színház Antonius és Kleopátra című darabjában – az alakításával hatalmas sikert aratott, s már csak idő kérdése volt, mikor szerez magának világhírnevet.
Kattints a további képekért!

A magyar modell hihetetlenül szexi szerelésben állt a kamerák elé legutóbb az orosz Numéro magazin kedvéért.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak