Újabb filmszerepet kapott Palvin Barbi, ami kedvéért teljesen elcsúfították a gyönyörű modellt

Ismét filmben lesz látható a gyönyörű magyar modell, ráadásul a főhőst formálja meg a horrorban. A szerep kedvéért teljesen elcsúfították, mutatjuk az első fotókat!

Nem először szerepel filmben

Nem sokan mondhatják el magukról 28 évesen, hogy már másfél évtizede vannak választott pályájukon. Palvin Barbarával viszont pontosan ez a helyzet, hiszen a magyar modellt tizenhárom évesen fedezték fel, miközben anyukájával sétált Budapest utcáin. Az azóta eltelt évek alatt az egyik legismertebb magyar modell lett világszinten, karrierjében egymást érik a csúcspontok. Ráadásul már nemcsak a kifutókon és a magazinok hasábjain gyűjti az elismeréseket, de más területek is előszeretettel kipróbálja magát.

Barátjával, az amerikai színész Dylan Sprouse-zal – aki szintén gyerekként került a reflektorfénybe – például egy ideig videónaplót készítettek, ami során például magyarországi látogatásukról is beszámoltak. De Barbi ezen kívül a szélesvásznon is bemutatkozott: 2014-ben a Dwayne Johnson főszereplésével elkészült Herkules című filmben Antimachét alakította. Ezen kívül a 2021-ben debütáló Tyger Tyger pandémiás thrillerben ő játszotta Egzema szerepét. Míg korábbi filmjeiben Barbi valódi szépségét csodálhattuk, legújabb szerepében elmaszkírozva lesz látható, mivel egy mutánst formál meg.

Részletek a következő oldalon, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2