Sztárok

Hegyi Barbara káprázatos címlapfotón pózolt 25 éves lányával: a ritkán látott Rozi a megszólalásig hasonlít a színésznőre

Az alma ezúttal sem esett messze a fájától.

Ritkán mutatkozik az édesanyjával

Hegyi Barbara évekig volt a 2014-ben elhunyt színész-rendező, Balikó Tamás felesége. Nászukból egy leánygyermek született, a most 25 esztendős Balikó Rozi, aki ugyan saját Instagram-oldallal is rendelkezik (mely népes követőtáborral büszkélkedik), azaz nem éli a kíváncsi külvilágtól óvatosan elhúzódó sztárcsemeték életét, édesanyjával mégis ritkán mutatkozik a nyilvánosságban. Nemrég egy ilyen különleges alkalomra került sor: a Vígszínház közkedvelt színésznője a Nők Lapja címlapfotóján pózolt lánygyermekével, aki szinte észrevétlenül cseperedett vonzó, határozott stílusú fiatal nővé. Olvass tovább: a cikk a galériában folytatódik!

Rozi 1998-ban született, és édesanyja jelenlegi férjével, Sztevanovity Zorán Kossuth-díjas előadóművésszel is remek kapcsolatot alakított ki.
Kattints a további képekért!

A színésznőt lánya arra kérte, hogy ne beszéljen a nyilvánosságnak unokája megszületéséről. A titoktartási kötelezettség szerencsére nem örökre szólt.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.