Sztárok

Állandóan kinevették, amikor bemutatkozott: valójában ezért változtatta meg a nevét Bodrogi Gyula

A Nemzet Színésze már Bodrogiként vált befutott művésszé: sokan nem is tudják, hogy más néven anyakönyvezték.

Túl viccesen hangzott

Gyakran meglepő oka van annak, hogy miért is dönt a névváltoztatás mellett egy, a hírnév küszöbén álló, vagy épp még a szamárlétra fokait taposó művész. Lehetséges, hogy az eredeti vezetékneve nem épp kellemes csengésű, vagy a konnotációja negatív, de sajnos az is előfordulhat, hogy vicces hangzású vezetéknévvel anyakönyvezték. Ma már kevesen tudják, de Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze sem az eredeti nevén vált szakmájának egyik legnagyobb képviselőjévé.

A 89 éves színészlegenda most a Velvetnek mesélt eredeti, a nagyközönség által nem igazán ismert vezetéknevérő.
Kattints a további képekért!

A szakmájában halmozta az impozáns sikereket, a magánéletében azonban már nem volt ennyire szerencsés a napokban elhunyt Csomós Mari.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.