Sztárok

A prosztatarákot legyőzte, feleségétől azonban örökre búcsút kellett vennie a Nemzet Színészének: "Furcsa karácsony lesz az idei nélküle"

Szacsvay László egy hónappal ezelőtt közölte a nyilvánossággal, hogy elveszítette a feleségét, akivel évtizedeken át alkottak felbonthatatlanul szoros szövetséget. A színművész számára rendhagyónak ígérkezik az idei karácsony: lehet, hogy egyedül fog ünnepelni.

Mérhetetlen szomorúság lett úrrá rajta

Számos nehéz helyzettel kellett megküzdenie a közelmúltban Szacsvay Lászlónak. Ahogy a Blikk cikke is megemlíti, a Nemzet Színésze egy hónappal ezelőtt közölte, hogy elveszítette szeretett feleségét, Csicsay Klaudiát, akivel öt évtizeden át éltek kiegyensúlyozott, harmonikus házasságban. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja évekig ápolta a nejét, aki annak idején súlyos balesetet szenvedett - kizuhant a lakásuk ablakán -, s többé soha nem épült fel. Szacsvay László az utóbbi években maga is megküzdött egy rettenetes kórral: a művészt prosztatarákkal diagnosztizálták, s noha a kezelés eredményesnek bizonyult, a Nemzet Színészén mérhetetlen szomorúság lett úrrá.

"Szörnyen vagyok, nincs mit szépíteni. Megözvegyültem. Október 24-ére virradóra a feleségem egy jobb helyre került. Azóta el is temettük. Furcsa karácsony lesz az idei nélküle" - mondta a Star magazinnak Szacsvay.
Kattints a további képekért!

A Nemzet Színésze már Bodrogiként vált befutott művésszé: sokan nem is tudják, hogy más néven anyakönyvezték.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.