Sztárok

Övön aluli ütést vitt be a királyi családnak Harry herceg: III. Károlynak nagyon fognak fájni fia kíméletlen megjegyzései

Kijött Harry herceg és felesége, Meghan Markle Netflix-dokumentumfilmjének második előzetese.

Újabb támadás a család ellen

A brit királyi család rajongói tűkön ülve várják Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle "botrányvárományos" dokumentumfilmjének premierjét. Érdeklődésüket valószínűleg csak tovább csigázza a produkció második előzetese, mely épp most landolt a világhálón. A hatrészes alkotás előzetesében Harry és Meghan több ízben is megszólal, és természetesen nem épp hízelgő szavakkal jellemzik a brit királyi család kötelékében eltöltött közös esztendőiket. A nagyvilág most azt találgatja, mi újjal tud még előrukkolni a világszerte ellentmondásos megítélésű hercegi pár a nagy vihart kavart Oprah-interjú után. Nos, a YouTube-ra feltöltött előzetes tanúsága szerint a 38 esztendős Harry herceg továbbra is meglehetősen nagy svunggal támadja a családját - az alig több mint egyperces előzetesben több hajmeresztő mondat is elhangzik III. Károly brit király fiúgyermekének szájából.

Újfent hangsúlyozza például, hogy nem szeretné, ha a történelem ismételné önmagát - nyilván néhai édesanyjára, a tragikus sorsú Diana hercegnére utal, akinek életútját többször párhuzamba állította már feleségével, Meghanével -, valamint aláhúzza: a brit királyi család berkein belül kőkemény hierarchia uralkodik.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.