Sztárok

A testbeszéd-szakértő leleplezte Harry-t: így viselkedik a sussexi herceg, amikor Meghan nincs mellette

Sarah Hewson, a brit királyi család egyik avatott szakértője nemrégiben elárulta, hogyan változik meg Harry viselkedése, amikor nem kell megfelelnie a felesége által támasztott elvárásoknak.

Zajlik körülöttük az élet

Se szeri, se száma mostanában azoknak a pletykáknak, melyek Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle házasságának megrendüléséről szólnak. Egyelőre semmilyen konkrét jel nem utal arra, hogy III. Károly kisebbik fia és neje kenyértörésre vinnék a kapcsolatukat, az viszont tagadhatatlan, hogy továbbra is zajlik körülöttük az élet. (Nemrég például kiderült, hogy Montecitóból Malibuba költöznének, miután már amúgy is összerúgták a port a szomszédaikkal.) Sarah Hewson, a brit királyi család egyik szakértője nemrégiben megtörte a csendet: arról beszélt, hogyan változik meg Harry egész viselkedése, amikor a neje nincs a közelében. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

"Ha megnézzük Harry közelmúltbeli tokiói megjelenéseit, nyugodtabb. Nagyon védi Meghant. Ha együtt látod őket, sokkal óvatosabb, de ha egyedül látod, újra megpillanthatod a régi Harryt" - fogalmazott Hewson.
Kattints a további képekért!

Úgy hírlik, a színfalak mögött afféle béketalálkozót tervez III. Károly brit király és kisebbik fia, a jelenleg Kaliforniában élő Harry herceg. Az idős uralkodó azonban csak egy fontos feltétel teljesülése esetén fogadná vissza a szívébe kisebbik gyermekét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.