Sztárok

A saját szomszédjuk tálalt ki Harryékről: vérlázító, mennyire bunkón viselkedik a sussexi hercegi pár, amikor nem veszi őket a kamera

A sussexiek rögtön kimutatták a foguk fehérjét a környékbelieknek, miután Montecitóba költöztek.

Jószomszédi iszony

Harry herceg és felesége, Meghan Markle mindig igyekszik közvetlen, kedves és udvarias személyiségként mutatkozni, amikor épp a kamerák kereszttüzében tevékenykednek. De mi történik akkor, ha már nem rögzítik minden egyes lépésüket a felvevőgépek? Nos, a New York Post egyik friss cikke szerint Harryék már akkor kimutatták a foguk fehérjét a környékbelieknek, amikor Montecitóba költöztek. Az amerikai haditengerészet 88 éves veteránja, Frank McGinity üdvözlő ajándékkal akart kedveskedni a szomszédságában lakó hercegi párnak, azonban olyan fogadtatásra lelt, melyet legmerészebb álmaiban sem remélt volna.

A New York Post szerint McGinity be sem jutott a pazar ingatlanba, ugyanis Harryék biztonsági csapatának egyik tagja azonnal megállította.
Kattints a további képekért!

A brit uralkodónak lassan bele kell törődnie: a leghalványabb remény sincs rá, hogy kisebbik fiával elássák a csatabárdot.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!