Sztárok

A mellrák mellett egy másik szörnyű kórral is megküzdött Halász Judit: "Ez egy olyan betegség, amit csak vér útján lehet elkapni"

A Kossuth-díjas színésznőt az ezredforduló táján diagnosztizálták mellrákkal. Már ez a betegség is óriási megpróbáltatást jelentett Halász Judit számára, ám ezzel még korántsem ért véget a kálváriája.

Szörnyű csapásokat mért rá a sors

A kétezres évek hajnalán mellrákkal diagnosztizálták Magyarország egyik legkedveltebb színésznőjét, a Kossuth-díjas Halász Juditot. Jóllehet a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja végül felépült e szörnyű betegségből, a kór iszonyatosan megviselte - fizikailag és lelkileg egyaránt -, sőt mindezzel még korántsem ért véget a kálváriája. Halász a minapi a Telex Rákeltérítő című podcastjának vendégeként beszélt arról, hogy a daganatos betegségéből való felépülését annak idején egy másik kór nehezítette meg. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Halász a harmadik kemoterápiás kezelése előtt tudta meg, hogy Hepatitis C támadta meg a szervezetét.
Kattints a további képekért!

A család még nem veszítette el a reményt, még annak ellenére sem, hogy a színész betegségének nagyon korlátozottak a kezelési lehetőségei, teljes gyógymód pedig gyakorlatilag egyáltalán nincs.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!