Sztárok

Született szépségért rajongott egykor Mick Jagger: ő volt a 80 éves rocklegenda első felesége, akitől 7 év után vált el – fotók

A ma 80 éves Mick Jagger minden idők egyik leghíresebb együttesének, a The Rolling Stone-nak a frontembereként szerzett magának világhírnevet. A rocklegenda élete során rengeteg nővel került romantikus kapcsolatba, éppen ezért sokan talán nem is emlékeznek arra, milyen gyönyörű volt az első felesége.

Házasságukból egy gyermek született

A többszörös Grammy-díjas angol zenészt, Mick Jaggert senkinek sem kell bemutatni, hiszen karakteres egyénisége, valamint utánozhatatlan személyisége egybeolvadt a rock and rollal az évtizedek alatt. Az örökifjú, különc énekes a hatvanas évektől kezdve élvezi a közönség – főként a nők – szeretetét, akiket ő maga is tagadhatatlanul imád mind a mai napig. Még harminc éves sem volt, mikor beleszeretett a nigaraguai származású színésznőbe, aki nem mellesleg Andy Warhol jó barátja volt – mivel a fiatal lány teherbe esett, úgy döntöttek, hogy 1971-ben összeházasodnak, kapcsolatuk azonban hamar zátonyra futott; csupán hét évig éltek egymás mellett, végül elváltak. Bianca, aki megtartotta a Jagger nevet, és életének további részét nem a rock and rollnak, hanem az emberi jogoknak szentelte, igazi feltűnő szépség volt, így nem csoda, hogy pillanatok alatt felkeltette a nőcsábász énekes figyelmét – galériánkban megmutatjuk, milyen elbűvölően festett fiatalon!

Mick Jagger és Bianca 1971-ben házasodott össze, ám ezt a kapcsolatot leginkább közös gyermekük Jade Jagger tartotta össze. Bianca ugyanis már négy hónapos terhes volt, mikor hozzáment a rocksztárhoz.
Kattints a további képekért!

Georgia May Jagger inkább világhírű édesanyja remek génjeit örökölte, nem pedig apjáét, de az biztos, hogy így is kegyes volt vele a sors, hiszen olyan adottságokkal áldotta őt meg, amiről sokan csak álmodnak.

Leadfotó: Theo Wargo/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!