Sztárok

Molnár Piroska: "Ez a 30 éves fiatalember visszaadta a fiatalságomat, nélküle nem is tudnék létezni"

A 77 éves színésznő csak ritkán beszél a magánéletéről, most viszont szerencsére kivételt tett.

Megtörte a hallgatást

Molnár Piroska, a Nemzet Színésze csupán kivételes alkalmakkor avatja be a nagyközönséget a mindennapjait érintő részletekbe. Zárkózott természetű színésznő, aki inkább a világot jelentő deszkákok, a mozivásznon vagy épp a tévéképernyőn szereti elbűvölni a közönséget. Most azonban megtörte a hallgatást: a Story magazinnak az idei nyaráról anekdotázott, valamint arról a titokzatos fiatalemberről is mesélt, aki mostanában bearanyozza az életét. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Molnár fogadott unokájával, színházi sofőrként dolgozó Zsolnai Gergővel töltötte a nyarat, beutazták fél Európát. "Régen volt ilyen gazdag nyaram, mint most Gergővel. Egyedül már nem indultam volna el sehova, rosszak a lábaim, nehezen megyek, de ez a harmincéves fiatalember mindenben a segítségemre volt és van, visszaadta a fiatalságomat. Nélküle már nem is tudnék létezni. Régóta nem vezetek, régóta nincs autóm, de vettem egyet, Gergő a sofőröm, a fogadott unokám, ő pedig úgy hív engem, hogy mama. Lesi minden gondolatom, bármit kitalálok mindenhova elvisz, este a színházba játszani, nappal próbára, nyáron nyaralni" - mondta a legendás színésznő.
Kattints a további képekért!

Azt szokták mondani, a szinkron akkor igazán jó, ha a magyar hang tökéletesen reprodukálja az eredeti alakítást annak apró nüanszaival, érzelmi, intellektuális sokszínűségével együtt. Igen ám, de néha előfordul, hogy egy szinkronrendező a fizikai hasonlóság alapján oszt szerepet.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...