Sztárok

Mire készül Harry és Meghan? A sussexiek árulkodó nyomot hagytak maguk után, a királyi családról is egyértelmű célzást tettek

Harry herceg és Meghan Markle egyértelmű célzása azonnal szemet szúrt Angela Levin királyi szakértőnek és életrajzírónak, aki szerint a sussexi hercegi pár komoly döntésre juthatott.

Félreérthetetlen üzenet

Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban fordítottak hátat a királyi családnak, elhagyták a monarchiát és az Egyesült Államokba költöztek. Köztudott, hogy a házaspár meglehetősen feszült viszonyt ápol a királyi családdal, sokan pedig mindezt az egykori színésznő számlájára írják. Mint megírtuk, korábban kivizsgálás is indult már miatta, a palota alkalmazottai ugyanis azt állítják, lehetetlen vele együtt élni, annyira szörnyű a természete: az ellene felhozott vádak szerint megalázóan bánt a személyzettel, és az sem volt ritka, hogy valakivel minden nap üvöltözött. Mindeközben a hercegi pár kitart azon álláspontja mellett, hogy az alkalmazottak hazugságokat terjesztenek, és bizony ők maguk is hosszú listát tudnának írni a királyi családban szerzett negatív tapasztalataikról. Noha úgy tűnhet, hogy az utóbbi időben kissé normalizálódott a helyzet és enyhült a feszültség, a szakértő szerint ez koránt sincs így, a sussexiek ugyanis árulkodó nyomot hagytak maguk után. Részletek a galériában!

Bár II. Erzsébet királynő halála valamelyest közelebb hozta egymáshoz a családtagokat, a felek továbbra sem nyitottak a békülésre. Mint megírtuk, Katalin hercegnénél mostanra betelt a pohár a folyamatos botrányok miatt, és decemberben több közös megjelenést is tervez a sussexi hercegi párral New Yorkban. De vajon ők mennyire nyitottak arra, hogy fátylat borítsanak a múltra?
Kattints a további képekért!

A királyi szakértők szerint nem mostanában rendeződik majd a viszony Kamilla és Károly, valamint Harry és Meghan között, lévén hogy mindkét pár a saját igazát bizonygatja, és egyik sem hajlandó megbocsátani a másiknak…

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...