Sztárok

Harry komoly ígéretet tett Meghannak harmadik randevújukon: a herceg a mai napig tartja magát akkori szavaihoz

Harry egy igazi védelmező férfi, erről pedig már a Meghannal való harmadik randin tanúbizonyságot tett, ugyanis a vad Afrikában hősiesen megvédte szerelmét.

Tűzön-vízen át

Vilmos és Katalin szerelme igazán mesébe illő, ám Harryé és Meghané talán még annál is különlegesebb, hiszen a sussexiek megannyi próbatételen túl vannak már, és házasságuk eddig minden próbát kiállt. Az egész kapcsolatuk nehezen indult, hiszen Meghant nehezen fogadta el mind a királyi család, mind pedig a britek, mivel Markle elvált volt, félvér, amerikai és ráadásul még színésznő is. Kőkemény harcot vívtak tehát azért, hogy egybekelhessenek, ám sajnálatos módon az esküvő után sem vált a herceg választottja a nép kedvencévé, ahogyan a palotában is egyre több konfliktus forrása lett kettejük szerelme, valamint Meghan állítólagos elviselhetetlen habitusa. Éppen ezért talán nem is jött olyan váratlanul, amikor ők ketten úgy döntöttek, hogy felhagynak királyi kötelezettségeikkel és az Egyesült Államokba költöznek, hogy új életet kezdjenek. Persze a kíváncsi szemek elől így sem sikerült eltűnniük, főleg, hogy nemrégiben ledobták a bombát a királyi famíliára, amikor a Netflixen megjelent dokumentumfilmjük, melyben számtalan titokról rántották le a leplet, ahogy a herceg memoárjából, a Spare-ből is jó pár családi ügy látott napvilágot. Ebből a két dologból persze óriási perpatvar lett, Meghan és Harry azonban kitartanak egymás mellet, méghozzá tűzön-vízen át, amihez valószínűleg a herceg ígéretének is köze van, amit még harmadik randevújukon tett Meghannak. Galériánkból megtudhatod, mi is volt az!

Harry és Meghan Afrikában, Botswanában tartózkodott épp, amikor sort kerítettek a harmadik randevújukra: egy ötnapos kiruccanásra utaztak a távoli országba, hogy a legtöbbet ki tudják hozni az együtt töltött időből, hiszen akkoriban mindketten nagyon elfoglaltak voltak, a paparazzik pedig lépten-nyomon követték őket. Itt azonban volt idejük megismerni egymást, miközben esténként a tűz előtt beszélgettek és a naplementét nézték a vadonban.
Kattints a további képekért!

Nem csupán a brit királyi família háza táján akadnak szemkápráztató ékszerek, de tény, hogy azoktól is leesik az átlag emberek álla.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.