Sztárok

Egészen tüneményes, amit Katalin édesanyaként megtesz: a hercegné minden nap időt szán a gyermekeivel erre az elragadó szokásra

Katalin walesi hercegné csak ritkán enged bepillantást a családja mindennapjaiba, ám nemrég egy interjúban eltért ettől a szokásától.

Hercegnéként és édesanyaként is helyt áll

Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről köztudott, hogy bár szigorúan veszik a királyi család előírásait, amiket a csemetéiktől is megkövetelnek, elsősorban az a legfontosabb számukra, hogy Györgynek, Saroltának és Lajosnak kiegyensúlyozott, boldog és normális gyermekkort biztosítsanak. A hivatalos eseményeket leszámítva a hétköznapokban igyekeznek pontosan olyan átlagos családi életet élni, mint bárki más, még akkor is, ha pozíciójukból fakadóan bizonyos kötelességekről és szabályokról sosem feledkezhetnek meg. A leendő király és királyné fokozottan óvja magánéletük legbensőségesebb részleteit, Katalin azonban nemrég kivételt tett: arról mesélt, hogyan kezdődik egy átlagos napja a gyermekeivel, valamint beszámolt arról, mi az a dolog, amiért mind az öten szenvedélyesen rajonganak. Részletek a galériában!

A brit királyi család tagjaként – és főként a jövendőbeli uralkodó hitveseként – Katalin hercegnének számos feladata van, emellett rendkívül sűrű a napirendje. Ennek ellenére mindig sikerül úgy szerveznie a teendőit, hogy a munka mellett is minőségi, tartalmas időt töltsön a gyermekeivel.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeit a királyi származásuk miatt a világ minden pontján ismerik. A kortársaikhoz hasonlóan azonban az ő napjaik is az iskolapadban telnek, most pedig az is kiderült, hogyan szólítják őket a tanáraik, valamint a diáktársaik.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.