Sztárok

Kiderült: betegség miatt mondta le minden színházi előadását a Kossuth-díjas színészlegenda

December közepe óta nem láthatta színpadon a közönség Benedek Miklóst.

"Hozzám képest sok előadás elmaradt"

Pár nappal ezelőtt az alábbi tartalmú bejegyzés jelent meg az Orlai Produkciós Iroda Facebook-oldalán: „Sajnálattal értesítjük, hogy a Hárman a padon január 25-i és 29-i előadásai betegség miatt elmaradnak”. A színház - személyiségi jogokra hivatkozva - nem szolgált bővebb tájékoztatással az elmaradt előadásokat illetően, de sokan sejtették, hogy a Hárman a padon egyik szereplője, a Kossuth-díjas Benedek Miklós betegedhetett meg. A jeles színművész most a Blikknek erősítette meg, hogy valóban az ő egészségügyi problémái miatt nem tudták megtartani a szóban forgó előadásokat.

"Tudom, hogy hozzám képest sok előadás elmaradt, de igen, februárban már ott leszek" - nyilatkozta a lapnak a 76 éves színész, aki jelenlegi állapotáról a következőket mondta a Blikknek: "Már jól vagyok, köszönöm szépen, nemsokára hazamehetek. (...) Egy hónapja itt vagyok, de most már mindegy is, mert jól vagyok" - utalt Benedek Miklós arra, hogy az elmúlt időszakban kórházi kezelésre szorult.

A Jászai Mari-díjas magyar színészlegenda - Jockey Ewing, Darth Vader és Bud Spencer felejthetetlen magyar hangja - mindössze 62 éves volt, amikor elragadta a halál.

Leadfotó: Facebook/magyarorszagom.hu

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ez a három csillagjegy bármin képes felhúzni magát, aztán kő kövön nem marad.
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.