Harry herceg magára hagyja Meghant, hamarosan visszatér a királyi családhoz

Úgy tűnik, végre rávette magát, hogy rendezze a viszályt.

Harry herceg békülne?

Az egész világot sokkolta, mikor kiderült, hogy példátlan módon, Harry herceg és családja kilépnek a brit királyi család kötelékéből és lemondanak rangukkal járó előnyökről és kötelezettségekről, hogy új életet kezdhessenek Amerikában, kvázi civil szerepkörben. Mindenki tudta, hogy ilyen családi háttérrel elképzelhetetlen, hogy hétköznapi életet éljenek, ők mégis ezt az utat választották.

Az elmúlt egy évben nem is hallattak magukról túl sokat, leszámítva néhány médiamegjelenést. Kiderült, hogy Meghan elvetélt a második gyermekükkel, majd pár hónappal később már jó hírrel érkeztek: ismét babát várnak. Néhány héttel ezelőtt Oprah Winfrey show-jába is elmerészkedett a házaspár, ahol őszintén vallottak azokról az okokról és sérelmekről, amelyek odáig vezették őket, hogy 2020 januárjában elköltöztek a tengerentúlra.

Az interjú óriási botrányt kavart, mivel kiderült, hogy Meghan valótlanságot állított benne az esküvőjükkel kapcsolatban és többen azt is nehezményezték, hogy miért nem tett említést Harry arról, hogy hiányzik neki a családja és aggódik a betegeskedő nagyapjáért, Fülöpért. Úgy tűnik azonban, hogy a jég megtört és Harry rávette magát arra, hogy rendezze a konfliktust az otthoniakkal, ezért hamarosan hazautazik - írja az OK! magazin.

További részletek a galériában!

Harry úgy döntött, hogy a közeli jövőben néhány napra visszautazik Angliába, így Meghannak egy rövid időt nélküle kell eltöltenie.
Kattints a további képekért!

A színész friss interjúja felér egy szerelmi vallomással.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!