Sztárok

Gyermekkori barátokból királyi szövetségesek: ettől különleges Harry és Eugénia kapcsolata

Talán pont Eugénia hercegnő lesz az, aki visszatereli Harry herceget és Meghan Marklet a királyi karámba a nyájhoz?

Különleges kapcsolat

Eugénia és Harry között már gyermekkoruk óta igen szoros kapcsolat és különleges kötelék van – ez részben annak köszönhető, hogy unokatestvérek, mindössze 5 év korkülönbség van köztük, na meg persze azért is, mert mindketten a királyi család tagjai, így sosem kellett eltitkolniuk egymás elől semmit. Eugénia mindig is támogatta Harryt, még akkor is, amikor az hibát hibára halmozott, amivel azonban végleg belopta magát a herceg szívébe az az volt, hogy ő volt gyakorlatilag az egyetlen, aki egy percig sem vonta kétségbe a Meghannal való kapcsolatát, amikor minden más családtag, köztük Vilmos is igen. A hercegnő azóta is a sussexiek hű támogatója, a héten pedig ő volt az, aki a legkedvesebb üzenettel kívánt Meghannak boldog szülinapot Instagramon, amikor a hercegné betöltötte a 40. életévét. Eugénia és Harry között tehát szorosabb a kapocs, mint valaha, és köztudott az is, hogy a hercegnő volt Harry legnagyobb támasza, amikor sok-sok éve a herceg elveszítette édesanyját, Dianát. Nem meglepő tehát, hogy Eugéniától várja a királyi család, köztük leginkább Erzsébet, hogy visszaédesgesse Harryéket Nagy-Britanniába, főleg a palotába – de vajon sikerül majd neki? Ha igen, hogyan tehetné?

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....