Harmadik gyermekével várandós a világhírű modell

Ismét beköszöntött a boldogság Chrissy Teigen és John Legend életébe.

Bővül a család

Chrissy augusztus 3-án, szerdán jelentette be terhességének hírét az Instagramon, egy kedves és őszinte poszttal arról, hogy végre ismét várandós – számolt be a Women’s Health.

„Az elmúlt néhány év enyhén szólva is érzelmi hullámvasút volt, de az öröm újra megtölti otthonunkat és szívünket” – írta Instagram posztjában a gyönyörű kismama, aki azt is őszintén elmondta, hogy még mindig nagyon aggódik, miután a 2020-ban átesett egy vetélésen.

„Minden egyes vizsgálat közben azt mondtam magamnak: Oké, ha ma egészséges lesz, akkor be fogom jelenteni” – vallott a 36 éves modell, aki csak több hónap után vette rá magát a nagy bejelentésre.

Most pedig nem csak ő, de az egész világ nagyon örül végre férjével, John Legendel való boldogságuknak. Az úton lévő pici pedig már a harmadik gyermeke lesz a sztárpárnak.

Harry herceg születésnapos felesége sosem arról volt híres, hogy remekül kijött volna férje családjával, most viszont végre kiderült, hogy mi lehetett a fő oka annak, amiért Meghan megorrolt a királyi családra, a palota pedig rá.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak