Nem Károly volt az egyetlen jelölt: majdnem ez a herceg lett Diana férje, minden másképp alakult volna, ha a hercegné vele házasodik össze

Valószínűleg Diana egész élete másképp alakult volna, ha nem Károly, hanem az a bizonyos másik herceg veszi őt feleségül.

Bonyolult, drámával teli szerelmi szálak

Azon a napon, amikor Károly és Diana kimondta a boldogító igent, valószínűleg senki sem gondolta, hogy a hercegi pár házassága olyan zűrzavaros lesz, mint ahogy kapcsolatuk végül alakult. Na persze ahogyan azt mi is megírtuk már, Károly Diana előtt a legkapósabb legénynek számított a vidéken, hiszen a brit trón várományosaként nemcsak Nagy-Britanniában, hanem az egész világon érte epekedtek a nők, így nem meglepő, hogy házassága előtt számtalanszor randevúzott. Többek között például Diana nővérével, Sarah Spencerrel, illetve Kamillával, akit már a két Spencer-lánnyal való találkozása előtt ismert. Szerelem volt Kamilla és Károly közt első látásra, azonban a nő ekkor már foglalt volt, és amíg Károly egy küldetésen vett részt, addig Andrew Parker Bowles nem habozott, és megkérte a kezét. A hercegnek így muszáj volt elfelejtenie élete szerelmét, ekkor jött a képbe Sarah Spencer, akivel Károly néhányszor randevúzott, viszonyuk azonban csak rövid életű volt, ugyanis Sarah nem tudott beleszeretni a hercegbe, és határozottan kijelentette a sajtónak, hogy szerelem nélkül ő bizony nem házasodna. Nos, ezután Károly véget is vetett kapcsolatuknak, majd nemsokkal később jött a képbe Diana, akit eljegyzett és feleségül is vett, házasságuk viszont válással végződött Kamilla miatt, aki újra és újra elcsavarta Károly fejét. Igen ám, azt viszont csak kevesen tudják, hogy Dianának is volt egy B-opciója, amivel élhetett volna Károly előtt, mégpedig egy másik herceg.

Lapozz a részletekért!

Oldalak