Sztárok

Tinikorunk kedvencei voltak: rengeteget változtak a Hannah Montana sztárjai, így néznek ki ma – fotók

2006 márciusában indult útnak a sorozat, amely meghozta a világhírnevet Miley Cyrusnak – az énekesnő akkoriban még szende kamaszlány volt, csak évekkel később talált rá jelenlegi stílusára. A sorozat és a színészek azonnal belopták magukat a közönség szívébe, ma már azonban keveset lehet tudni róluk.

Akkor és most

Mint arra oly sokan emlékezünk, a Disney-csatornán futó széria egy 14 éves lány életét követte nyomon: nappal Miley Stewartként próbált megküzdeni a kamaszkorral járó nehézségekkel, este viszont magára öltötte szőke parókáját és a híres popénekesnő, Hannah Montana bőrébe bújva koncertezett. Ezt a titkot pedig csak ő, az apja – Robby Ray Stewart, aki a valóságban is a színésznő édesapja –, a testvére Jackson, és két legjobb barátja, Lilly és Oliver tudta. Már a legelső évad meghozta a nemzetközi sikert a sorozatnak, kamaszlányok milliói fújták kívülről Hannah Montana slágereit, miközben a főszereplőt alakító Miley Cyrus is hatalmas népszerűségre tett szert. A széria legutolsó részeit 2011 márciusában adták le, s bár eljárt már felette az idő, sokan a mai napig szeretettel és nosztalgiával gondolnak vissza rá – s azt ugyan tudjuk, hogy Miley Cyrus karrierje csak még tovább szárnyalt azóta, na de mi van a többi szereplővel? Részletek a galériában!

Miley Cyrus a fél gyerekkorát a Hannah Montana forgatásain töltötte, mindössze 11 éves volt, amikor megkapta a főszerepet. A színész-énekesnő utólag többször is elárulta, hogy a forgatások nagyon megterhelők voltak a számára, előfordult, hogy több mint tizenkét órát dolgoztak szünet nélkül. Mileyt nagyon leterhelte a sorozat, annak ellenére, hogy minden vágya az volt, hogy tévében szerepelhessen; a forgatásokon szerzett negatív tapasztalatok hamar rányomták a fiatal tehetségre a bélyeget, ugyanis a családjával is megromlott a viszonya, ráadásul egy idő után alkohollal és illegális szerekkel próbálta levetkőzni magáról a jó kislány szerepet. Rendszeresen botrányokba keveredett, s azonnal a „problémás tinédzser” szerepében tűnt fel a bulvárlapok hasábjain, aztán szép lassan kezdte kialakítani magáról a felnőttes képet. Mára teljesen ki tudott lépni Hannah Montana árnyékából s ünnepelt előadóművészként ismeri az egész világ.
Kattints a további képekért!

Mind a mai napig a magyarok egyik kedvenc krimi-vígjáték sorozatának számít a Monk - A flúgos nyomozó, amiben a négyszeres Emmy-díjas Tony Shalhoub alakítja a zseniális, ám rendkívül bogaras detektívet. A színész sokat változott az elmúlt évek alatt, s talán ma már fel sem ismernéd első látásra.

Leadfotó: DISNEY CHANNEL/JOEL WARREN

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.