Sztárok

Ezekben a káprázatos ruhákban lejt végig a kifutón Hacsi Bogi a világversenyen: pompás kreációkat visel majd Magyarország Szépe

Gyönyörű darabokból nem lesz hiánya a 2023-as Magyarország Szépe győztesének, Hacsi Boglárkának az indiai Miss World világversenyen, ahová a szépség ezen a hétvégén utazik el.

Minden bizonnyal kitűnik majd a többi lány közül

Tavaly júniusban dőlt el, hogy a 71. alkalommal megrendezett Miss World világversenyen, Indiában, Hacsi Boglárka képviseli majd hazánkat, miután a szőke szépség megnyerte a Magyarország Szépe nevű szépségversenyt. A 2023. június 11-én, a Dunán közvetített rangos nemzeti döntő győztesét egy nagyszabású élő show-műsorban 16 versenyző közül választotta ki a zsűri, a szavazatok alapján pedig végül Bogi fejére került a korona, aki már fél éve készül a végső megmérettetésre, azaz a világversenyre. Magyarország Szépe két nap múlva, azaz február 17-én indul majd ki Indiába, és teljesen felkészültnek érzi magát arra, hogy méltó módon képviselje majd Magyarországot odakint, hiszen a 23 éves lány heti 3-4 alkalommal edzett, valamint táncpróbákra is járt az elmúlt hónapokban, hogy a talent versenyen is a legjobb formáját hozza. A március 9-én megrendezésre kerülő döntőn Boginak több ruhában is meg kell majd mutatnia magát a különböző fordulókban: galériánkban mutatjuk, milyen szemkápráztató ruhakölteményeket visz magával a szépségkirálynő!

Hacsi Bogi Kozarics Viktor tervezővel együtt álmodta meg ezt a csodálatos zöld darabot, amely az indiai stílusjegyeket is hűen tükrözi, így a közönség és a zsűri valószínűleg ámul majd, ha meglátják benne Magyarország Szépét.
Kattints a további képekért!

2023 júniusában választották Hacsi Boglárkát hazánk legszebb nőjévé. A Miss World Hungary győztese eredetileg november közepén indult volna Indiába a világversenyre, de a döntőt elhalasztották, ezért Bogi most február 17-én indul útnak a nagy megmérettetésre.

Leadfotó: Facebook/Miss World Hungary

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.