Hasnyálmirigyákban hunyt el a Szex és New York 57 éves sztárja

Willie Garson a kultikus sorozat mellett több tucat mozifilmben is szerepelt.

"Az istenek ajándéka voltál számunkra"

57 esztendős korában elhunyt Willie Garson amerikai televíziós- és filmszínész, akit a nagyközönség leginkább a Szex és New York című kultikus sorozatból ismerhetett - adta hírül a People. Garson hasnyálmirigyrákban szenvedett, a hírek szerint rövid, gyors lefolyású betegség után távozott az élők sorából. Családja körében hunyt el.

Garson egyébként Stanford Blatch karakterét alakította a Szex és New Yorkban, ő volt Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) egyik legjobb barátja. A széria spin-off filmjeiben is feltűnt, sőt játszott az And Just Like That... című rebootban is, amit hamarosan a közönség is megtekinthet majd.

Mario Cantone, aki a sorozatban együtt játszott Garsonnal, így búcsúzott kollégájától: "Nem is lehetett volna nála csodásabb tévés partnerem. Le vagyok sújtva, elhatalmasodott rajtam a szomorúság. Túl korán távoztál tőlünk. Az istenek ajándéka voltál számunkra, kedves Willie. Nyugodj békében. Szeretünk." Garsontól a közösségi médiában búcsút vett fia, Nathan is, valamint a Szex és New York főszereplői, Cynthia Nixon és Kim Catrall.

Leadfotó: Profimedia - Red Dot

Oldalak