Gyermeke születése után három hónappal bikiniben mutatta meg magát Tápai Szabina - Fotó

A közkedvelt sportoló nyáron hozta világra harmadik gyermekét, Bellát.

Nem vállalkozna negyedik gyermekre

Tápai Szabina immár háromszoros édesanya: a sztáranyuka június végén hozta világra harmadik gyermekét, Bellát, akit nemrégiben meg is mutatott a nyilvánosságnak. A 35 éves kézilabdázó korábban bevallotta: nagyon meglepődött, amikor tudomására jutott, hogy ismét várandós. "Amikor nem jött meg a menstruációm, azonnal csináltam egy tesztet. Egyértelműen pozitív lett, amin nem kellett volna meglepődnöm, elvégre nem szedtem fogamzásgátlót, egyébként is mindkét gyerekünk könnyen fogant. Mégis meglepődtem, hogy ilyen hamar összehoztuk a babát. Örülök nagyon. Hamarosan 35 éves leszek, Gábor 38 múlt, ez a kor ideális a harmadik gyerekünk vállalására" - fejtette ki Kucsera Gábor felesége egy korábbi interjújában.

Harmadik terhessége azonban komolyan megviselte a hírességet. Tápai Szabina annak idején így nyilatkozott megpróbáltatásairól: "Nagyon sokat pihentem, mert fárasztó terhességem volt. Már a végén járok, de azt mondhatom, most érzem magam a legjobban. Az előző két terhességemnél az utolsó hetek adták fel a leckét – ami egyébként teljesen természetesnek számít –, éppen ezért nagyon örülök annak, hogy a harmadiknál tényleg minden szuper!"

A népszerű házaspár kislánya, Bella június 24-én látta meg a napvilágot, de Tápai később azt nyilatkozta, nem vállalkoznak újabb kisbabára: "Jelen pillanatban úgy érzem, több gyereket nem vállalunk. Ez a szülés volt fizikailag a legkeményebb és a legnehezebb, két kihordott baba után már máshogy zajlik egy császármetszés."

Lapozz, még nem értél a cikk végére!

Oldalak

  • 1
  • 2