Végre megmutatta harmadik gyermekét Tápai Szabina és Kucsera Gábor - Fotó

Az alig több mint kéthónapos sztárcsemetéről most láthatnak először fotót a sztárpár tisztelői.

Ideális korban vállaltak harmadik gyermeket

Még idén januárban derült ki, hogy harmadik gyermekét várja a népszerű magyar sztárpár, Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A 35 éves kézilabdázó több ízben is nyilatkozott a sajtónak várandósságáról. Elmondta például, hogy férjével tervezték a harmadik gyermeket, azonban Tápai mégis meglepődött, amikor tudomására jutott, hogy áldott állapotban van. "Amikor nem jött meg a menstruációm, azonnal csináltam egy tesztet. Egyértelműen pozitív lett, amin nem kellett volna meglepődnöm, elvégre nem szedtem fogamzásgátlót, egyébként is mindkét gyerekünk könnyen fogant. Mégis meglepődtem, hogy ilyen hamar összehoztuk a babát. Örülök nagyon. Hamarosan 35 éves leszek, Gábor 38 múlt, ez a kor ideális a harmadik gyerekünk vállalására" - mesélte a népszerű szőkeség egy interjújában.

Harmadik terhessége végfázisáról a kézilabdázó később így nyilatkozott: "Nagyon sokat pihentem, mert fárasztó terhességem volt. Már a végén járok, de azt mondhatom, most érzem magam a legjobban. Az előző két terhességemnél az utolsó hetek adták fel a leckét – ami egyébként teljesen természetesnek számít –, éppen ezért nagyon örülök annak, hogy a harmadiknál tényleg minden szuper!"

Tápai Szabina végül június 24-én adott életet kislányának, aki a Bella nevet kapta szüleitől. A csöppséget mindeddig nem láthatta a nagyközönség, most azonban híres szülei végre megmutatták a nyilvánosságnak.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2