Sztárok

Boris Johnson mindeddig titkolta, hány gyermeke is van valójában - most bevallotta az igazat

A brit miniszterelnök úgy döntött, felhagy a köntörfalazással.

Sok pelenkát cserél a brit kormányfő

Boris Johnson brit miniszterelnök mindeddig tudatosan kerülte a válaszadást, amikor azt firtatták, hány gyermeke is van pontosan. Az 57 esztendős politikus nyilvánvalóan azért örült volna, ha ezt a témát nemigen erőltetik a sajtó képviselői, mert van egy házasságon kívül született gyermeke is. Most viszont Johnson úgy döntött, elég a ködösítésből, és az NBC Today című műsorban a riporter azon kérdésére, miszerint igazi-e, hogy hat gyermeke van, a kormányfő határozott igennel válaszolt - írja a The Guardian.

A lap arra is kitér cikkében, hogy a világ egyik vezető politikusa kétszer vált el eddigi élete során, és egyik gyermekét házasságon kívüli párkapcsolatban nemzette. Johnsonnak van egy egyéves kisfia, Wilfred, akit mostani felesége, Carrie Johnson szült neki. Amikor megkérdezték tőle, milyen érzés, hogy kisbaba van a Downing Street 10-ben, a brit miniszterelnök azt felelte, "egyszerűen fantasztikus", majd hozzátette, hogy ő is kiveszi a részét a gyermekgondozásból, ami azt is jelenti egyúttal, hogy sok pelenkát cserél.

Johnsonnak egyébként van már négy felnőtt gyermeke. Őket második feleségével, Marina Wheelerrel nemzette, de az 57 éves miniszterelnöknek van egy lánya is, ő született házasságon kívüli kapcsolatából.

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.